Fast shipping & easy returns
Customers rate us 8,8 / 10
English

English

January 6, 2021

Intern Wanted: Commercieel & Operationeel

Intern Wanted: Commercieel & Operationeel

Hey aanstormend talent! Wij zijn op zoek naar een meewerk- of afstudeerstagiaire die ons vanaf februari kan ondersteunen op operationeel gebied en op commercieel vlak. Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een sieradenmerk en heb je affiniteit met mode? Ben je daarnaast niet bang om je mening met ons te delen, ben je goed in contact onderhouden met klanten en vind je het niet erg om je (Rotterdamse) handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match!

Wie zijn wij

Flawed is een jong sieradenmerk, gevestigd in Rotterdam. We zijn flink aan het groeien en kunnen wel wat extra talent gebruiken! Ben jij klaar om heel veel te leren en mee te bouwen aan ons sieradenmerk? We werken in onze loft in Rotterdam met uitzicht op het water. We werken in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei.

Ons team bestaat uit 4 man (of eigenlijk 1 man en 3 vrouwen) en daarnaast werken we nauw samen met creatieve freelancers, zoals fotografen en developers. We vieren elk succes met een gezellige borrel en op donderdag is het krokettendag!

Wie ben jij

Je volgt een MBO of HBO studie - bij voorkeur 3e of 4e jaar - in de richting van communicatie, marketing of commerciële economie. Volg je een andere studie, maar denk je dat je ook hiermee past binnen ons team? Laat ons weten waarom en wie weet zit je binnenkort bij ons aan de koffie of thee! Het is belangrijk dat je gevoel en affiniteit hebt met de modewereld en trends kan spotten.

Je bent online actief en scrolt eindeloos door je Instagram feed, op zoek naar de leukste influencers en merken. Als iemand haar lievelingskleur aan je vertelt, vergeet je dit niet en je bent empatisch en sympathiek. Je bent communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands en vergeet nooit een afspraak of belofte die je hebt gemaakt. Je vindt het leuk om in contact te zijn met mensen, bent spontaan en altijd in voor een praatje en een grapje. Tel daar wat positiviteit en enthousiasme bij op en we hebben een Flawed match!

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en meerdere ballen (of sieraden) hoog houden is voor jou geen enkel probleem. Je raakt niet zo snel gestresst en kunt goed zelfstandig en secuur werken. Je bent graag lekker bezig en een goedgevulde dag vind jij alleen maar fijn. 

Wat ga je doen

  • Je beheert alle online bestellingen (voor zowel webshop klanten als winkels) en stuurt deze op, ingepakt als mooie cadeautjes
  • Je onderhoudt relaties met klanten en zorgt dat iedereen blij is en blijft
  • Je spot commerciële kansen
  • Je denkt na over blogs en schrijft over leuke, nieuwe onderwerpen
  • Op creatieve manieren ontdek je de leukste (internationale) boetiekjes waar Flawed een super match mee is
  • Je ondersteunt bij het benaderen en aansluiten van nieuwe winkels. Heb je hier creatieve ideeën voor? Super, delen maar!
  • Je ondersteunt bij Fashion Trade Fairs
  • Je biedt ondersteuning bij het lanceren van nieuwe collecties Je analyseert onze webshop + wholesale sales en rapporteert deze
  • Je spot trends en mag meedenken over nieuwe designs voor collecties.

Kom je stage bij ons lopen? 

We staan open voor creatieve ideeën en horen graag wat jij ons te bieden hebt! Stuur een mailtje met je CV en waarom je stage bij ons wil lopen naar onze Hello mail. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

Love, Flawed

Nina Mutsaers

Written by

Nina Mutsaers

Hey lover

Sign up for our newsletter and get 5% off on your first order!

Thanks for signing up!