English

English

May 7, 2021

Intern Wanted: Marketing & Operationeel

Intern Wanted: Marketing & Operationeel

Hey aanstormend talent! Wij zijn op zoek naar een meewerk- of afstudeerstagiaire die ons vanaf augustus/september kan ondersteunen op operationeel gebied en in de marketing. Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een sieradenmerk en heb je affiniteit met mode? Ben je daarnaast niet bang om je mening met ons te delen, ben je goed in contact onderhouden met klanten en vind je het niet erg om je (Rotterdamse) handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match!

Wie zijn wij

Flawed is een jong sieradenmerk, gevestigd in Rotterdam. We zijn flink aan het groeien en kunnen wel wat extra talent gebruiken! Ben jij klaar om heel veel te leren en mee te bouwen aan ons sieradenmerk? We werken in onze loft in Rotterdam met uitzicht op het water. We werken in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei.

Ons team bestaat uit 5 man (of eigenlijk 1 man en 4 vrouwen) en daarnaast werken we nauw samen met creatieve freelancers, zoals fotografen en developers. We vieren elk succes met een gezellige borrel en op dinsdag is het tosti-dag!

Wie ben jij

Je volgt een HBO studie - bij voorkeur 3e of 4e jaar - bijvoorbeeld in de richting van communicatie, marketing of grafische vormgeving. Volg je een andere studie, maar denk je dat je ook hiermee past binnen ons team? Laat ons weten waarom en wie weet zit je binnenkort bij ons aan de koffie of thee! Het is belangrijk dat je gevoel en affiniteit hebt met de modewereld en in onze doelgroep past. Er is ruimte voor onderzoek.

Je bent online actief en scrollt eindeloos door je Instagram feed of TikTok, op zoek naar de leukste influencers en merken. Je bent communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands en vergeet nooit een afspraak of belofte die je hebt gemaakt. Je bent spontaan en altijd in voor een praatje en een grapje. Tel daar wat positiviteit en enthousiasme bij op en we hebben een Flawed match!

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en meerdere ballen (of sieraden) hoog houden is voor jou geen enkel probleem. Je raakt niet zo snel gestresst en kunt goed zelfstandig en secuur werken. Je bent graag lekker bezig en een goedgevulde dag vind jij alleen maar fijn. We vinden het leuk als je creatief bent en je toffe ideeën met ons wil delen!

Wat ga je doen

 • Je beheert online bestellingen en stuurt deze op, ingepakt als mooie cadeautjes
 • Je beheert, samen met onze grafisch vormgever, de social media kanalen Pinterest, Instagram & TikTok van Flawed en komt met creatieve concepten
 • Je draagt bij aan de uitvoering van marketingconcepten
 • Je ondersteunt als Assistent in onze eigen fotostudio bij fotoshoots
 • Je zorgt ervoor dat we benaderbaar zijn als merk & staat al onze klanten te woord per chat & support
 • Je zorgt dat onze collecties op de website goed samengesteld zijn en past dit regelmatig aan
 • Je biedt ondersteuning bij het lanceren van nieuwe collectie

Kom je stage bij ons lopen?

  We staan open voor creatieve ideeën en horen graag wat jij ons te bieden hebt! Stuur een mailtje met je CV en waarom je stage bij ons wil lopen naar: hello@flawedbrand.com. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

  Love, Flawed

  Nina Mutsaers

  Written by

  Nina Mutsaers

  From the blog

  New in

  Hey lover

  Sign up for our newsletter and get 5% off on your first order!

  Thanks for signing up!