Automatic discount at checkout
limited time available!
English

English

November 16, 2020

Team Member Wanted: Operationeel Medewerker

Team Member Wanted: Operationeel Medewerker

Ben jij een student die van aanpakken weet en steek je graag je ‘Rotterdamse’ handen uit de mouwen? Kun je daarnaast secuur werken en zie je zelfs de kleinste kleinste details niet over het hoofd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Flawed is een jong sieradenmerk, gevestigd in Rotterdam. We zijn flink aan het groeien en kunnen wel wat extra talent gebruiken! Ben jij klaar om heel veel te leren en mee te bouwen aan ons sieradenmerk? We werken in onze loft in Rotterdam met uitzicht op het water. We werken in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei. Ons team bestaat uit 4 man (of eigenlijk 1 man en 3 vrouwen) en daarnaast werken we nauw samen met creatieve freelancers, zoals fotografen en developers. We vieren elk succes met een gezellige borrel en op donderdag is het tosti dag!

Wie ben jij

Je bent een student die op zoek is naar een leukere bijbaan dan vakkenvullen in de supermarkt of eten serveren in een restaurant. Je bent ongeveer 5-10 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar vanaf februari. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en meerdere ballen (of sieraden) hoog houden is voor jou geen enkel probleem. Je raakt niet zo snel gestresst en kunt goed zelfstandig en secuur werken. Je bent graag lekker bezig en een goedgevulde dag vind jij alleen maar fijn!

Wat ga je doen

Je beheert alle online bestellingen en stuurt deze op, ingepakt als mooie cadeautjes Je beheert alle wholesale bestellingen (van winkels) en pakt deze secuur in Je helpt de assistent manager bij verschillende taken, zoals het benaderen en aansluiten van nieuwe winkels

Kom je bij ons werken?

Stuur een mailtje met je CV en waarom je stage bij ons wil komen werken naar onze Hello mail. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

Love, Flawed

Nina Mutsaers

Written by

Nina Mutsaers

Hey lover

Sign up for our newsletter and get 5% off on your first order!

Thanks for signing up!