Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen en 14 dagen bedenktijd
Update your location for shipping & delivery times to your country.

12 oktober 2021

Wanted: Sales & Account Manager

Wanted: Sales & Account Manager

Dit kan jouw normale werkdag zijn…. Not bad, right? 

‘s Ochtends ben je de eerste. Even lekker koffie nog in je eentje in de Bali loft in Rotterdam je taken op een rij zetten, voor de drukte begint! Iedereen praat elkaar in rap tempo bij over lopende projecten en weekplanning.

Je bekijkt je sales funnel voor zowel bestaande en nieuwe klanten en begint lekker te bellen; informeren hoe het staat met die nieuwe winkel die volgende maand gaat openen, bellen naar die ene klant om te vragen of de nieuwe display bijdraagt en de verkoop en welke items je daar nog bij kan adviseren. Je belt je voicemail bericht terug over een re-order en direct de factuur. Iedereen is weer happy als ze jou weer horen aan de telefoon!

Boetieks in Utrecht zoeken staat op de planning. Je spot de aller-leukste winkels waar Flawed echt een toevoeging is en weet ze daarvan te overtuigen. Hup, sample box weer aanvullen, afspraken bevestigen en je route voor 3 afspraken volgende week is weer rond.

Je informeert bij je collega wanneer de pre-orders verzonden worden, en stelt je klant op de hoogte samen met de pakbon en factuur met natuurlijk een leuk kaartje. Er wordt je gevraagd even wat ad-hoc zaken te regelen, no problem, krijg jij geen stress van! Yes, tosti dag en het is jouw week dus je bereidt de lekkerste tosti’s voor voor het team van 6.

Je hebt ideeën over hoe we onze bestaande winkels opnieuw kunnen prikkelen re-orders te plaatsen en zet kort een plan van aanpak neer.. Dit gaat direct mee met je actiepunten lijst voor je Weekly meeting. Het is een GO! Je gaat er de volgende dag direct mee aan de slag, want je hebt nog een uurtje tussen 2 afspraken in.

Je kijkt naar de omzet van die week en ziet dat de target nog niet behaald is. Nog even 10 belletjes met potentiële leads, opvolgen taken aangemaakt. Hopelijk kun je ze morgen bevestigen, zo niet bel je ze nog even en stuur je wat Instagram DM’s.

Die order van een nieuwe klant valt, we juichen met je mee, dat moeten we vieren! Morgen ben je heel de dag op pad naar je afspraken in Oost-Nederland en werkt de mail & de taken uit je sales funnel bij.

Wie zijn wij?

Flawed is een jong fair sieradenmerk, gevestigd in Rotterdam. Je komt terecht in een start-up vibe met een work hard - play hard mentaliteit. We hebben duidelijke doelen, zijn flink aan het groeien en zoeken een New Business & Account manager voor onze B2B klanten! Vind jij het een uitdaging onze verkooppunten te verdubbelen & bij te dragen aan een stabiele basis zodat we kunnen groeien en vette dingen als merk kunnen neerzetten?

We werken in een prachtige loft in Rotterdam met uitzicht op het water. We werken in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei. Ons team bestaat uit 6 man (of eigenlijk 1 man en 5 vrouwen) en daarnaast werken we nauw samen met creatieve freelancers, zoals fotografen en developers. We vieren elk succes met een gezellige borrel en op donderdag is het tosti dag!

Wat hebben we te bieden?

 • Start up vibe, zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden bij potentie
 • 28-32 uur
 • 30% korting op alles van Flawed, ook een beetje voor je vriendinnen.
 • Vitamine D in de winter! We houden van vrolijkheid.
 • Veel redenen om biertjes/cocktails te drinken
 • Werktelefoon en laptop
 • Dinsdag tosti-dag
 • Inbreng op de Spotify playlists
 • Alles wordt gevierd dus leuke uitjes.

Wat heb jij te bieden?

 • Een rijbewijs (eigen auto pre)
 • Relevante werkervaring met sales
 • Knal mentaliteit, niet gebonden aan 9-5
 • Je neemt verantwoordelijkheid en runt je eigen toko zelfstandig, bent proactief en gericht op kansen
 • Je bent iemand die makkelijk contact legt, snel een klik hebt en relatie opbouwt. Je kan op natuurlijke wijze een leuk gesprek aanknopen met mensen en blijft ze bij.
 • Je kan omgaan met targets
 • Je bent nauwkeurig, besluitvaardig en niet op je mondje gevallen. Daarnaast ben je klantgericht, commercieel & goed in overzicht houden en plannen.

Benieuwd geworden?

Overtuig ons waarom jij geschikt bent voor deze functie naar hello@flawedbrand.com en hopelijk spreken we jou dan gauw.. Sluitingsdatum vacature juni.

Tot snel!

Love,
Team Flawed

Nina Mutsaers

Geschreven door

Nina Mutsaers

From the blog

Nieuw binnen

Hey lover

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerste bestelling!

Bedankt voor het aanmelden!