💌 FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €65 (NL) ✨ORDERS BEFORE 15:00 GET SHIPPED TODAY!

Feb 2020 — Intern Wanted!

Bali office

Ben jij een echte doener en kan je veel ballen hoog houden zonder dat dit je van je stuk brengt en zonder stress te ervaren? Ben je super empathisch, sympathiek en onthoudt de favoriete kleur van mensen? Heb jij een oneindig enthousiasme en positieve houding? Ben je geduldig, reageer je rationeel op zaken en ga je uitdagingen niet uit de weg? Kan jij met een ijzeren focus zelfstandig en secuur werken? Kun je gemakkelijk contacten met nieuwe mensen leggen en bent het type persoon dat iedereen zal onthouden. Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en scrol je eindeloos over je Instagram feed?

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou om in ons kleine team samen te werken aan het bouwen van een sterke merknaam. Alle successen worden gevierd bij ons! You will love it.

Waar hou je je mee bezig?

  • Je beheert onze social media en zorgt voor een goede interactie met je volgers.
  • Je houdt je bezig met communicatie en creeert (tekstuele) content voor onze website, socials, mailings etc.
  • Je ontdekt de leukste (internationale) boetiekjes waar Flawed een super match mee is en kijkt of we hier kunnen uitbreiden.
  • Je zorgt dat al onze conceptstores er op en top bij liggen.
  • Je ondersteunt bij het inpakken van nieuwe orders voor onze winkels. 
  • Je behandelt binnenkomende vragen van retail klanten en zorgt voor een passende oplossing.
  • Je ondersteunt bij Fashion Trade Fairs
  • Je analyseert onze webshop + wholesale sales vanuit de webshop en rapporteert deze.
  • Je spot trends en mag meedenken over nieuwe designs voor collecties.
  • Houdt je van fotograferen? Dan mag je toffe content maken.

Welke kennis en/of vaardigheden heb je?

Je hebt kennis van bovenstaande zaken en volgt een MBO of HBO studie - bij voorkeur 3e of 4e jaar. Je bent communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands en vergeet nooit een afspraak of belofte die je hebt gemaakt. Het is belangrijk dat je gevoel en affiniteit hebt met de modewereld en trends kan spotten. Daarnaast werk je zelfstandig en neem je echt de verantwoordelijkheid.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in onze loft in Rotterdam met uitzicht op het water, geheel in Balinese stijl ingericht. Je komt terecht in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei. Het team op kantoor bestaat uit 5 man sterk, daarnaast hebben we een flexibele schil aan mensen waarmee we close samenwerken. Elk klein succesje wordt gevierd bij ons. En donderdag kroketten-dag wil je niet missen.

Wil jij samen met ons bouwen aan een mooi merk?

We staan heel erg open voor creatieve ideeën, so bring it! Stuur ons een mailtje met je CV en waarom je stage bij ons wil lopen: hello@flawedbrand.com. Idealiter starten per februari - minimaal 3 maanden, liever langer. Maar we staan open voor andere opties. Er is eventueel ruimte voor een opdracht.

Love,
Flawed