Werk je locatie bij voor verzendkosten en levertijden naar jouw land.

October 25, 2021

Intern Wanted 2022: E-Commerce

Intern Wanted 2022: E-Commerce

Hey aanstormend talent! Wij zijn op zoek naar een meewerk- of afstudeerstagiaire die ons vanaf januari/februari kan ondersteunen. Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een sieradenmerk en heb je affiniteit met mode? Ben je secuur en vind je het niet erg om je (Rotterdamse) handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match!

Wie zijn wij

Flawed is een jong sieradenmerk, gevestigd in Rotterdam. We zijn flink aan het groeien en kunnen wel wat extra talent gebruiken! Ben jij klaar om heel veel te leren en mee te bouwen aan ons sieradenmerk? We werken in onze loft in Rotterdam met uitzicht op het water. We werken in een gestructureerde omgeving waar we projectmatig samenwerken en constant bezig zijn met kansen en groei.

Ons team bestaat uit 5 man (of eigenlijk 1 man en 4 vrouwen) en daarnaast werken we nauw samen met creatieve freelancers, zoals fotografen en developers. We vieren elk succes met een gezellige borrel en op donderdag is het tosti-dag!

Wie ben jij

Je volgt een of HBO studie - 3e of 4e jaar - bijv. in de richting van communicatie, marketing of commerciële economie. 

Je bent online actief en scrolt eindeloos door je Instagram feed, op zoek naar de leukste influencers en merken. Als iemand haar lievelingskleur aan je vertelt, vergeet je dit niet en je bent empatisch en sympathiek. Je bent communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands en vergeet nooit een afspraak of belofte die je hebt gemaakt. Je vindt het leuk om in contact te zijn met mensen, bent spontaan en altijd in voor een praatje en een grapje. Tel daar wat positiviteit en enthousiasme bij op en we hebben een Flawed match!

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en meerdere ballen (of sieraden) hoog houden is voor jou geen enkel probleem. Je raakt niet zo snel gestresst en kunt goed zelfstandig en secuur werken. Je bent graag lekker bezig en een goedgevulde dag vind jij alleen maar fijn. 

Wat ga je doen

  • Je beheert onze social kanalen
  • Je behandeld retouren/garantieaanvragen en mailtjes van klanten
  • Je zorgt dat onze online winkel up te date is, voegt bijvoorbeeld nieuwe producten en prijzen toe
  • Je denkt na over blogs en schrijft over leuke, nieuwe onderwerpen
  • Je helpt bij het schrijven van nieuwe product teksten voor collectie lanceringen
  • Je ondersteunt bij Fashion Trade Fairs
  • Je biedt ondersteuning bij het lanceren van nieuwe collecties.

Stuur een mailtje met je CV en waarom je stage bij ons wil lopen naar onze mail. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort!

Love, Flawed

Written by

Lotte Gielen

From the blog

New in

Flawed

Hey lover

Sign up for our newsletter and get 5% off on your first order!

Thanks for signing up!