Veilig betalen en 14 dagen bedenktijd
Update your location for shipping & delivery times to your country.

Home / Care

Care

Care

Om er zeker van te zijn dat je sieraden in optimale conditie blijven, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Niet alleen wanneer je de sieraden draagt, maar ook als je ze niet draagt. Wanneer je, je sieraden af doet, zorg er dan voor dat je ze veilig in een afgesloten sieradendoos of zakje bewaart. Het is namelijk belangrijk dat je de sieraden niet aan teveel zonlicht, stof en vocht blootstelt! 

PH staat voor de zuurgraad van je huid. Per persoon verschilt de PH waarde en deze kan constant veranderen. Je PH waarde is onder andere afhankelijk van de cosmetische producten die je gebruikt, leeftijd, voeding, zon, water, zwangerschap en of je rookt of niet. Na verloop van tijd kunnen je (gouden) sieraden verkleuren en een zwarte of groene kleur op je huid achterlaten. Daarom is het belangrijk dat je zorgvuldig met je sieraden omgaat en ze af doet tijdens: 

Draag je onze 925 Sterling Silver sieraden? Dan kunnen je zilveren items na verloop van tijd donkerder worden of hun glans verliezen. Dit gebeurt door oxidatie, een natuurlijk proces dat niet schadelijk is voor je sieraden. Je kunt je zilveren sieraden namelijk heel gemakkelijk schoonmaken met een zilverpoetsdoekje, zilverpoets uit een potje en zelfs afwasmiddel. Je items zullen weer shinen als nieuw!

Newsletter signup

Hey lover

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerste bestelling!

Bedankt voor het aanmelden!