behind-the-scenes

Flawed on Display

Flawed on Display

Om een unieke Flawed wereld te creëren bij jou in je winkel hebben we onze eigen luxe display lijn ontworpen. Minimalistisch design met een rijke uitstraling. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen als messing en de beste kwaliteit cotton velvet.

Ring Display

Luxe Display

Bij Flawed geloven we in het aanbieden van een totaalbeleving. Onze sieraden verdienen het om op de best mogelijke manier gepresenteerd te worden en dat kan volgens ons alleen met een bijpassend display. Geheel in het verlengde van de stijl van onze onze sieraden hebben we daarom een luxe display lijn ontworpen. Met deze display lijn creëer je dus echt een stukje Flawed in jouw winkel.

Bracelet Display

Goede display = betere verkoop

Onze Flawed display lijn is zo ontworpen, dat je niet alleen een Flawed wereld in jouw winkel creëert, maar dat je aandacht valt op de kleinste details van onze sieraden. Zo worden deze perfect weergegeven en draagt het bij aan betere verkoop. Een bijkomend voordeel is dat onze display ook nog eens helpt met aanvullen. Door de display goed te vullen en Flawed breed op te zetten in je winkel zorg je er namelijk voor dat er altijd genoeg keuze is.

Alleen de beste materialen

Onze display lijn is handgemaakt van massief messing en met de hand gepolijst is zodat het net zo mooi glanst als een spiegel. De Ring Display en Bracelet Display zijn gevoerd met cotton velvet waardoor de ringen en armbanden het best tot hun recht komen. We hebben de materialen eigenhandig en met zorg uitgekozen en alles is handgemaakt in Bali. 

Necklace Stand

Nieuwsgierig geworden?

Dat snappen we helemaal! Nog even geduld want vanaf half september is onze display lijn te verkrijgen in onze webshop.

Love, Flawed

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Give Back Friday Weekend

Over ons

Intentional jewellery that does good, and looks good so you don’t have to choose

Lees verder
Supporting women, support the future