Give Back Friday Weekend

Give Back Friday Weekend
Terwijl het Internet overspoeld zal worden met Black Friday en Cyber Monday deals die vooral gefocust zijn op het bemachtigen van de tofste items voor de laagste prijs, hebben wij besloten een ander pad te bewandelen. Dit jaar willen we de focus verplaatsen van product, naar mensen.

Ons doel is om de visie te veranderen van wat deze commerciële dagen teweeg kunnen brengen. Daarom introduceren we dit jaar Give Back Friday Weekend, om geld in te zamelen voor Together for Bali!

Give Back Friday


Zoals je waarschijnlijk weet, beschouwen wij Bali als ons tweede thuis. Balinezen hebben het door COVID-19 al een lange tijd zwaar. Het eiland gaat langzaam maar zeker weer open, maar dat betekent helaas niet dat alles weer terug naar normaal is. Doordat het toerisme lange tijd heeft stilgelegen en er, zoals bij veel ondernemingen, financiële tegenslagen waren, hebben veel mensen hun baan verloren en het financieel zwaar. Dit betekend dat veel bewoners geen geld overhouden voor voedsel en andere basisbehoeften.

Together for Bali


Together for Bali is een non-profit organisatie die zich inzet om de mensen die het het hardst nodig hebben tijdens de pandemie te voorzien van gratis maaltijden, babymelk, pampers, en andere basisbehoeften. Vele donaties en helpende handen hebben ervoor gezorgd dat Together for Bali deze mooie missie kon voortzetten.

 

Let's give back together!

Wij hebben besloten dat Black Friday weekend draait om giving back! Hoe? Wij doneren 10% van onze Give Back Friday winst aan Together for Bali, zodat zij de mensen kunnen helpen die het het hardst nodig hebben! Het enige dat jij hoeft te doen is je favoriete items shoppen met 20% korting, door gebruik te maken van de code: GIVEBACK20 tijdens check-out! Makkelijk, toch?

We hopen dat we met dit initiatief de Flawed community bij elkaar kunnen brengen, waar we onze krachten kunnen bundelen en een verschil kunnen maken! Shop nu verantwoord, gebruik de code GIVEBACK20 en happy shopping!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Flawed on Display
International Women's Day

Over ons

Intentional jewellery that does good, and looks good so you don’t have to choose

Lees verder
Supporting women, support the future