lifestyle

Goud of zilver. Welke kleur past bij jou?

Gold or silver, what is your colour?

Draag jij liever goud of zilver? Of kun je niet kiezen en draag je beiden? Welke kleur sieraden je ook draagt, er is een kleur die beter bij de ondertoon van je huid past of die jij gewoonweg mooier vindt. Wat zegt de kleur die je draagt over jou en draag je wel de juiste kleur? Hieronder lees je meer over hoe je de kleur kiest waarvan jij gaat stralen!

Kies jouw kleur op basis van de volgende 4 tips

Je hebt een voorkeur voor een bepaalde kleur sieraden, maar past deze kleur ook echt bij je? Dit kom je te weten door o.a. te kijken naar de ondertoon van de huid, de kleur van je haar en de kleur van je ogen.

Tip 1: Zoek uit of jouw huid een koude of warme ondertoon heeft

Ben je naar het strand geweest, heb je de hele dag in de zon gelegen en kom je thuis met een mooie zongebruinde glow? Dan heeft je een huid een warme ondertoon. Kom je verbrand thuis na zo’n zomerse dag? Dan heeft je huid een koele ondertoon.

Tip 2: Bekijk je aderen

Ja, het is echt waar. Door te checken welke kleur je aderen hebben, kom je te weten of goud of zilver je beter staat. Om te checken welke kleur jouw aderen hebben, kun je het beste je pols of elleboog eens van dichtbij bekijken. Zijn je aderen vooral blauw? Dan heeft je huid een koele ondertoon en passen zilveren sieraden het best bij je. Hebben je aderen een meer groene kleur? Dan heeft je huid een warme ondertoon en staan gouden sieraden je mooier.

Tip 3: Bekijk je kledingkast

De kleur van je kleding zegt veel over de kleur van de sieraden die je draagt. Hangt er in jouw kast veel kleding in warme kleuren, zoals rood, oranje, geel en bruin? Dan heeft je huid waarschijnlijk een warme ondertoon en staan gouden sieraden jou het best. Heb je meer kleding in de kleuren blauw, groen, paars en roze? Dan straal je als je zilver draagt!

Tip 4: Kijk naar de kleur van je haar en ogen

Kijk eens goed naar jezelf en jouw haar- en oogkleur. Bij blauwe en groene ogen en licht haar staat zilver het best, omdat je huid een lichte ondertoon heeft. Bij bruine ogen en donkere haarkleuren staat goud beter, omdat je huid dan waarschijnlijk een warme ondertoon heeft.

Deze kleur past bij je persoonlijkheid

Oké, laten we een kleine test doen. Welke kleur sieraden draag je nu? Past onderstaande beschrijving bij jou?

Team Zilver

Draag jij altijd al zilver en kies je telkens weer voor zilveren sieraden? Dan ben je waarschijnlijk een koel type. Je bent iets afstandelijker naar je omgeving toe dan anderen en houdt graag zaken voor jezelf. Je houdt niet van mensen die willen opvallen en zich overdreven gedragen. Je houdt van simpel en minimalistisch, zonder al teveel opsmuk. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg is dan ook jouw favoriete quote!

flawed zilveren sieraden

Team Goud

Draag je liever goud? Dan ben je vrij uitgesproken, spontaan en niet verlegen. Opvallen vind je niet erg en je stelt iemand snel op zijn of haar gemak. Je hebt een stralende persoonlijkheid en wil deze aan de wereld laten zien door middel van je collectie gold plated / gouden sieraden. Hoe meer goud je draagt, hoe sterker de eigenschappen hierboven van toepassing zijn.

Flawed gold plated sieraden

De juiste kleur

En, draag jij al de juiste kleur voor jouw huid of ga jij de kleur van je sieraden aanpassen na het lezen van deze blog? Wij zijn heel erg benieuwd. Natuurlijk is het allerbelangrijkst dat jij de kleur draagt die je zelf het mooist vindt!

Bekijk hier al onze sieraden en kies jouw favoriete kleur!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

How do I clean my jewellery?
Gold-plated jewellery, what does it mean?

Over ons

Intentional jewellery that does good, and looks good so you don’t have to choose

Lees verder
Supporting women, support the future