top-post

Introducing Gold Vermeil Plus®

Introducing Gold Vermeil Plus®

We zijn de eersten in onze branche die Gold Vermeil Plus® aanbieden. Het is het meest duurzame alternatief naast massief goud en toch betaalbaar. Bovendien is onze goud 100% gecertificeerd en conflict-vrij.

Wat is Gold Vermeil Plus?

Gold Vermeil Plus® is de kwaliteit van Gold Vermeil met een extra dikke laag goud. In plaats van onze Sterling Silver items te voorzien van een laag van 2,5 Micron - wat al beter is dan de meeste merken - dompelen we onze sieraden onder in goud en bedekken ze met 3 Micron puur goud. Dit maakt onze Gold Vermeil Plus® de nieuwe standaard. Het is de meest duurzame kwaliteit die je zult vinden naast massief goud, en toch betaalbaar.

We kennen het probleem allemaal

Het is moeilijk om goede kwaliteit Gold-Plating te vinden. Hoe vaak heb je items gekocht die niet lang meegaan?

  • De kleur vervaagt: Elk merk zegt dat hun Gold-Plating de beste is, maar meestal is dat niet het geval. De juiste Gold-Plating is super moeilijk te vinden.
  • Geen gecertificeerde plating: De industriestandaard varieert tussen 0,25 en 1 Micron. Maar je kunt niet controleren of je echt krijgt waar je voor betaalt.
  • Verkleuring van de huid: Er worden veel niet-edelmetalen gebruikt, wat een donkere reactie op je huid kan veroorzaken (we've been there).

We hebben de concurrentie getest

We hebben ringen besteld bij 10 verschillende merken en hen gevraagd welke dikte Gold-Plating ze gebruikten. Vervolgens hebben we ze laten testen met x-ray. De resultaten waren schokkend.

  • 7 merken leverden minder kwaliteit dan ze beloofden
  • 0,5 Micron was de gemiddelde dikte van 20 merken

Hoe we onze nieuwe kwaliteit hebben getest

We hebben onze nieuwe Gold Vermeil Plus® blind getest tegen 16 verschillende kwaliteiten van Gold-Plating en Gold Vermeil met een testpanel van 45 mensen, gedurende 1 jaar lang. Elke maand vulden de testers een enquête in zodat we de duurzaamheid van de vergulde ringen nauwlettend konden volgen. Zoals we hadden verwacht, hielden veel van de geteste Gold-Plating en Gold Vermeil slechts ongeveer 2 maanden stand. Onze Gold Vermeil Plus® was de enige kwaliteit die meer dan een jaar dagelijks gebruik meeging met behoud van de perfecte kleur. Met de juiste zorg kun je jarenlang genieten van je Gold Vermeil Plus® ringen.

Maak kennis met Gold Vermeil Plus®

We hebben echt de grenzen van Gold-Plating verlegd met een 3 Micron Gold-Plating over een basis van 925 Sterling Silver. Als eersten in onze branche bieden we Gold Vermeil Plus® aan. Gold Vermeil Plus® gaat tot 6x langer mee dan vergulde sieraden.

Onze belofte

Na het proberen van onze Gold Vermeil Plus® wil je niets anders meer. Het is het meest duurzame alternatief naast massief goud en toch betaalbaar.

  • 1 jaar garantie: we garanderen dat de kleur minstens één jaar perfect blijft. Met de juiste zorg gaan je items veel langer mee.
  • Geen verkleuring van de huid of je krijgt je geld terug. Met het gebruik van 925 Sterling Silver en verantwoord goud is onze sieraden 100% veilig voor de huid.
  • 100% gecertificeerd goud: ons goud voldoet aan de Responsible Gold Guidance van LBMA en is conflictvrij en traceerbaar.

Zoek niet verder. Koop nu je investeringsstuk!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Gold or silver, what is your colour?

Over ons

Intentional jewellery that does good, and looks good so you don’t have to choose

Lees verder
Supporting women, support the future