Happy International Women's Day!

International Women's Day

Bij Flawed geloven we dat alles begint met een droom. Als je deze droom volgt, wordt hij elke dag sterker. Wanneer je je droom blijft volgen, wordt hij werkelijkheid. Als merk met een voornamelijk vrouwelijk team, willen we zoveel mogelijk jonge vrouwen inspireren om hetzelfde te doen: hun dromen najagen.

Ter ere van Internationale Vrouwendag, doneren we 10% van onze winst op 8 en 9 maart. Deze keer zullen we de opbrengsten doneren aan Garuda House in Bali. Hierdoor kunnen meisjes met een droom, meisjes met een visie worden.

Garuda House Bali

Het Garuda House in Bali is een opvanghuis voor meisjes van 7 tot en met 17 jaar, die geen ouders hebben of uit arme gezinnen komen. Zij krijgen een kans om in dit huis te wonen, naar school te gaan en te werken aan hun toekomst. Gemiddeld verblijven er 15 meisjes, samen met een ouderechtpaar dat zorgt voor de huisvesting en opvoeding. Er is bewust voor gekozen om dit project klein te houden, zodat de meisjes in familiesfeer leven. Doordat de meisjes intern zijn in het Garuda House wordt veel aandacht gegeven aan sociale- en specifieke vaardigheden zoals Engels en multimedia.

Hoe kunnen wij helpen?

Garuda House heeft geen eigen inkomsten en geen enkele vorm van ondersteuning door overheden. De kosten van het Garuda House werden tot 2012 opgebracht door met name particuliere financiers. Om het voortbestaan van het huis ook in de toekomst te garanderen is de Stichting Garuda House Bali opgericht, die zich in Nederland richt op fondsenwerving en voorlichting ten behoeve van het Garuda House. Als je meer wil weten over het leven van de meisjes in Garuda House, kun je luisteren naar de podcasts of de YouTube video’s bekijken.

Samen kunnen we iets terugdoen!

Wij doneren 10% van alle International Women’s Day winst op 8 en 9 maart aan Garuda House, zodat zij de meisjes kunnen helpen hun dromen na te jagen! Het enige dat jij hoeft te doen, is je favoriete items shoppen in onze webshop. We hopen dat we met dit initiatief de Flawed community bij elkaar kunnen brengen, waar we onze krachten kunnen bundelen en een verschil kunnen maken!

Happy Shopping! 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Volgende lezen

Give Back Friday Weekend
Give Back Friday

Over ons

Intentional jewellery that does good, and looks good so you don’t have to choose

Lees verder
Supporting women, support the future